1973 Carnavalsoptocht Schaijk

Carnavalsoptocht 1973 nog completer

De fotopagina van de carnavalsoptocht van Schaijk uit 1973 is nu nog completer! Goed nieuws dus, want dankzij jullie is er veel duidelijk geworden. Helaas nog niet alles, maar dat zal ongetwijfeld ook goed komen.

Jos Roelofs en Jan van Ballegooij
De dia’s van Jos Roelofs waren van de optocht van 1973 en daar zaten pareltjes tussen. Mede door het fantastische werk van Jan van Ballegooij, die deze dia’s zo snel digitaal heeft gemaakt, de krantenartikelen, de dia’s van Jos en de foto’s uit het archief is er nu veel op de juiste plaats komen te staan.
Je kan het overzicht hier bekijken.

in de loop van de tijd zullen ook de jaren ’75, ’76 en 1978 aangepast gaan worden.

Jullie zijn héél belangrijk
Zo zie je maar dat ik zonder jullie ook helemaal niets kan. Blijf dus dingen aanleveren! Al lijkt het voor jullie totaal niet belangrijk, laat het mij weten. Stuur het materiaal op, of geef het aan iemand van Stichting Carnaval de Moeslanden. Het is altijd goed, maar doe het. Je maakt er vele mensen blij mee, waaronder mij 🙂

Want samen maken wij het Moesland’s carnaval