Het aller-allereerste blaadje bier voor de Raad van 11 bij de Potter

Het aller-allereerste blaadje bier voor de Raad van 11

Eindelijk was het dan zover, de terrassen zijn weer voor een groot gedeelte open en dat betekende ook dat het aller-allereerste blaadje bier kon worden uitgeserveerd. De actie “De Aller-allereerste veilingen” die in Schaijk was opgezet door Mark van den Bogaert, Willem van Tilburg en Twan van Zandvoort had als voornaamste doel de ondernemers een hart onder de riem te steken tijdens de corona. Door het aanbieden van kavels kon er geboden worden om als aller-allereerste ergens van te gaan genieten. De totaalopbrengst van deze veiling was 22.559,65 euro.

Eerste blad bier
Het eerste blad bier bij de Potter was uiteindelijk gewonnen door de Raad van 11. Zij hadden met 344 euro het hoogste bod. Zaterdag 1 mei was het dan zover, de mannen van Stichting Carnaval de Moeslanden genoten van het aller-allereerste blaadje bier en één cola. John Potjes deelde het blaadje met veel plezier uit.

Foto’s: Jan van Ballegooij

Het aller-allereerste glaasje cola in Schaijk