Raambezoek in het Moesland, voor jong en oud!

Raambezoek in het Moesland, voor jong en oud!

Carnaval vieren doe je met zijn allen! Helaas zit dat er dit jaar niet in. Deze tijd vraagt om een bijzonder aanpassingsvermogen van ons allemaal. De meeste van ons hebben hierin een aardige modus gevonden en de saamhorigheid in het Moesland is groter dan ooit. Het is echter niet voor iedereen even gemakkelijk.

Sommige Moeszakken en Moeszakkinnen zijn ziek, wat ouder of kunnen gewoon een steuntje in de rug gebruiken. Ken je zo iemand en wil je hem of haar laten weten dat je aan ze denkt? Geef hen dan op voor het Moeslands raambezoek!

Op zaterdag 6 februari gaan de Prinselijke echtparen met hun gevolg met alle plezier even bij deze mensen langs. Zij worden verblijd met een glimlach en een kleine carnavalsattentie. Afhankelijk van de leeftijd van de aangemelde persoon, zullen de (jeugd) prins en prinses een bezoekje brengen.

Wanneer je iemand op wil geven, doe dat dan uiterlijk 29 januari. Opgeven kan per mail (ziekenbezoek@moesland.nl) of telefoon (0486 461749).

Namens Commissie Ziekenbezoek
Bregje Spijkers
Esther van Zandvoort
Mariek Geurts van Kessel
Neske Schoonenberg – Schulte

Beter 2 x aangemeld, dan te worden vergeten