Geen carnaval in Schaijk in 2021?

Ook geen carnaval in Schaijk?

Geertruidenberg was de eerste Brabantse plaats die de knoop door heeft gehakt deze week; Geen carnaval in 2021.
Een enorme domper voor de carnavalsvierders in die plaats, zelfs de landelijke pers schonk er aandacht aan. Het is dan ook niet zomaar iets om een fantastisch feest als carnaval voor een jaar uit te stellen.
Maar hoe zit het in Schaijk, ons eigen Moesland?

Clubvergadering
Hoe het in Schaijk gaat verlopen is nog niet bekend, het is dan ook nog vroeg om deze beslissing te nemen. Echter zal er wel rekening mee moeten worden gehouden dat carnaval aankomend jaar er anders uit komt te zien. Hoe en wat is natuurlijk afhankelijk van de regels die er dan zijn en, heel belangrijk, of er een vaccin is tegen die tijd.

Daarom heeft Stichting Carnaval de Moeslanden een clubvergadering gepland op maandag 7 september. Het is heel belangrijk dat jullie als clubs daar aanwezig zijn om mee te denken, creatieve oplossingen te verzinnen en om je mening te geven. Zo zou carnaval toch (al dan niet in een aangepaste vorm) door kunnen gaan.
Kom dus met zoveel mogelijk clubs naar de clubvergadering!

Maximaal 2 vertegenwoordigers per club
Stichting Carnaval de Moeslanden heeft wel een maximum van 2 vertegenwoordigers per club, mochten er veel clubs zich aanmelden dan wordt dit aangepast naar 1 vertegenwoordiger per club. Aanmelden voor deze clubvergadering is wel verplicht. Dit kan via secretaris@moesland.nl.

Dus, laat je horen en kom naar de clubvergadering!