Uitnodiging Pronkzitting Schaijk - 1978

Documenten carnaval online

De rubriek ‘documenten’ stond al een hele tijd online, echter was dit niet naar mijn zin. Het was heel summier, we hebben zoveel meer… Tijd voor verandering dus! Het Moeslands carnavalsarchief bevat heel veel documenten, denk dan aan notulen, besluiten, uitnodigingen, dingen die uitgedeeld zijn tijdens de optocht en nog veel meer.
Dat is allemaal hartstikke leuk om te delen met jullie. Alleen kan en mag ik niet alles online zetten. Sommige stukken zijn vertrouwelijk en dat wordt dan ook niet naar buiten gebracht.

Maar wat wel gedeeld mag worden is nu uitgesplitst op jaartal. Van de vergunning voor de optocht tot de uitnodiging van de brunch, het staat allemaal online.

Maar toch
Helaas, hebben we niet alles in het archief en is het verre van compleet. Dat is erg jammer, maar dat neemt niet weg dat er iets aan gedaan kan worden. Mocht jij nog leuke dingen in je archief hebben en wil je dat delen en/of overdragen aan het archief? Dan zijn we daar zeer blij mee, geef maar door!

Maar voor nu, ga maar eens kijken wat voor leuke spullen er op de pagina documenten staan.