Smoesproat: Zomercarnaval in ut Moesland

Smoesproat: Zomercarnaval in het Moesland

De berichtgeving dat misschien het carnaval niet door gaat op de manier zoals we kennen zorgde voor veel ophef in heel Brabant en Limburg. Omroep Brabant, RTL Nieuws, Brabants Dagblad en andere media berichten hier al over. Stichting Carnaval de Moeslanden gaat vooralsnog gewoon door met het organiseren van de evenementen en de eerste vergaderingen zijn al gepland, zo geven ze door via de nieuwsbrief. Zo hoort het ook, we kunnen er niets aan veranderen, maar mocht de situatie veranderen dan kun je maar beter voorbereid zijn.

Zomercarnaval
Smoesproat kreeg ook lucht van de berichtgeving en heeft in zijn 93e column een voorstel voor een alternatief carnaval.
Zijn laatste hersenspinsels kun je hier terug lezen.