Prinsje Bart CIAO

Woordvoerder van het Moesland

Zo goed als alle clubvertegenwoordigers hebben maandag 4 november een appje gehad van de ‘Woordvoerder van het Moesland’. Wie er achter dit telefoonnummer zit is niet bekend, maar je mag er vanuit gaan dat dit iemand van Stichting Carnaval de Moeslanden is.

De woordvoerder heeft deze tekst geappt:

“Beste Club-vertegenwoordigers van het Moesland!😀

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan: ‘t carnavalsseizoen!🎭 Aankomende zaterdag trappen we Carnaval 2020 af met het 11-11 bal!💥 Zoals jullie wellicht alle weten nemen we dit jaar afscheid van Prins Bart, Prinses Nomie en grootvorst Maarten.😢 Maar we zullen een nieuw prinsenpaar onthullen!🥳 Ook zullen we onze nieuwe grootvorst Twan en raadslid Harold installeren.😃

Vanaf 19:30 uur zal de zaal van partycentrum De Raaf geopend zijn en om 23:11 onthullen we ons nieuwe prinsenpaar! Breng jij jou club op de hoogte en stuur je dit bericht door in de groepsapp(s)?🙏🏻

Alvast bedankt!

Woordvoerder van ‘t Moesland!✉”

Persoonlijk vind ik het wel een goede zet, clubs zijn nu nog sneller te bereiken en op meerdere manieren. Een mooi initiatief!