ek Nou Es nieuwe aanwinst voor Moeslandse optocht

Kek Nou Es nieuwe aanwinst voor Moeslandse optocht

Het zat er al een tijdje aan te komen maar nu gaat het dan toch echt gebeuren. Kek Nou Es maakt de overstap naar de Moeslandse optocht. Al jaren draait Kek Nou Es mee in de top van de jeugdoptocht en ze gaan het nu dus proberen op Moesmoandag bij de ‘grote’. Echte wagenbouwers die al jaren ervaring hebben opgedaan bij de jeugdoptocht. Er kan dit jaar dus weer een groene kwast worden uitgereikt bij de prijsuitreiking.

Win-win situatie
Maar dat is nog niet alles. Kek Nou Es gaat zich opsplitsen. De oudere jeugd gaat naar de ‘grote’ en de rest blijft bij de jeugdoptocht. Hartstikke mooi, want zo is er voor de jeugdoptocht niets verloren en de grote optocht krijgt er een wagenbouwer bij.

Kortom; goed nieuws voor het Schaijkse carnaval.

Foto: Roy Sijmens