Medaillespiegels bijgewerkt; grote veranderingen bij de wagens

De medaillespiegels zijn weer bijgewerkt. Bij de individuelen en de grote en kleine loopgroepen zijn er niet zo veel veranderingen. Een plaatsje omhoog of een plaatsje omlaag. Dat was het wel. Maar bij de wagens zijn er wel behoorlijk grote verschuivingen geweest.

Vur Mekoar
In dit geval is Vur Mekoar de grote ‘verliezer’. Zij gaan van een stevige eerste plaats naar een derde plaats. Op de tweede plaats staan de Bierviltjes zij zijn letterlijk één keer vaker tweede geweest dan Vur Mekoar.

Verder is Goei Geknoei, dankzij hun tweede plaats van afgelopen carnaval, de top twintig binnen gekomen. En Schon Gekwakt is dankzij hun eerste plaats op de achtste plaats belandt.

Waarom niet eerder
De reden dat dit niet eerder aangepast werd is vrij simpel. Het was niet bekend. Maar na het onderzoeken, uitzoeken en bekijken van vele fotoboeken en krantenartikelen zijn er veel eerste prijzen naar boven gekomen. Sterker nog, de jaartallen 1962 en 1965 missen we nog en dan is de medaillespiegel echt helemaal compleet. Maar voor nu, kun je hier de medaillespiegel van de wagens terug vinden.