het complete programma van het Moeslands carnaval 2018!

Evenementen Moesland nu compleet

Bas Griffioen heeft zich sterk gemaakt om alle evenementen in ons mooie Moesland te verzamelen.

Vorig jaar was er een eerste poging om meer voor de 12 tot 16 jarigen te organiseren tijdens carnaval. Op zich gelukt, maar de communicatie was nog niet helemaal strak: we stonden aan een gesloten deur met een auto vol kids.

Daarom heeft Bas Griffioen dit jaar de stoute schoenen aangetrokken om dan ook maar meteen álle evenementen tijdens Moeslands Carnaval op een rijtje te zetten. Altijd handig… Die van de jongerencarnaval springen er uit, want daar was het om begonnen. Download het overzicht als JPG of PDF en bewaar ‘m in je telefoon, dan weet je 5 dagen lang waar het te doen is.

Let op: Als er “PB” achter een evenement staat zijn Prins Bart en Prinses Nomie met hun gevolg aanwezig. De “pj” Staat voor Prins Joep en Prinses Nanne en hun gevolg. De rest spreekt voor zich. Heel veel plezier allemaal met alle mooie evenementen tijdens Moeslands Carnaval 2018!