Verspreiding Moesblad 2018

Verspreiding Moesblad 2018

De nieuwe Schaijkse carnavalskrant, het Moesblad 2018, wordt in het laatste weekend van januari weer huis aan huis verspreid in heel Schaijk. Uiteraard wordt het Moesblad ook bezorgd in de buitengebieden.

Dikke pil
Met natuurlijk weer vele fraaie foto’s en lezenswaardige stukjes, zoals de proclamatie van Prins Bart d’n Urste. Plus vele grappige ingezonden artikelen van onze Moeslandse carnavalsclubs. U vindt er ook de informatie over de optochten en het programma tijdens de carnaval.

Bijzonder onderdeel van de krant is het Jeugdmoesblad waarin jeugdprins Joep en jeugdprinses Nanne en hun hele gevolg zich aan u voorstellen.

U kunt de leden van de Raad van Elf, de Dansgarde, de Jeugdcarnaval en de Boeremoeskapel weer aan uw deur verwachten om deze fraaie editie persoonlijk bij u te bezorgen. Zij vragen een kleine bijdrage om de kosten te dekken en om alle carnavalsactiviteiten te kunnen organiseren. Bijvoorbeeld het KeeMoesbal, de fruitmanden voor onze zieken en het Jeugdcarnaval. Zij stellen uw bijdrage zeer op prijs!

Als u niet thuis bent, kunt u altijd nog een vrijwillige bijdrage in de bus bij The Readshop (de Spijker) kunt doen. Daar zijn voor de liefhebbers ook extra kranten gratis af te halen.