Moesland op zoek naar oorkondes en onderscheidingen

Moesland op zoek naar oorkondes en onderscheidingen

De commissie archief van Stichting Carnaval de Moeslanden is op zoek naar oude oorkondes, onderscheidingen en medailles. Er zijn in het verleden vele onderscheidingen uitgereikt en de commissie wil deze graag in kaart brengen. Het zou erg mooi zijn om deze compleet te krijgen.

Wist je dat er bijvoorbeeld vroeger een ‘Valentijnsonderscheiding’ is geweest? Of dat de Zilveren Moestop echt een verzilverd Moestopje was? Dit wil de commissie archief graag verzamelen en in kaart brengen. Deze kunnen dan bij het 66-jarig jubileum getoond worden aan een groot publiek. Uiteraard zijn oorkondes, onderscheidingen en medailles van de jeugdcarnaval ook meer dan welkom.

Zolder opruimen
De aangeleverde oorkondes, medailles en onderscheidingen blijven goed bewaard en er wordt met zorg mee omgegaan. Mocht je toevallig toch een keer de zolder opruimen of ken je iemand die niets meer doet met deze onderscheidingen dan zijn wij daar erg blij mee. Je kunt dan contact opnemen met Michel van Druten, ‭(06) 22 39 15 38‬ of via de mail: m.vandruten@home.nl. Namens olling Moesland; alvast bedankt!