Artiestenbijeenkomst Pronkzitting Schaijk

Artiestenbijeenkomst Pronkzitting Schaijk

Het carnavalsseizoen is weer in aantocht, dus tijd voor een nieuwe editie Pronkzitting 2018, de 40e alweer. Het bloed begint te stromen bij de artiesten en alle betrokkenen bij de Pronkzitting. Veel artiesten hebben al ideeën in hun hoofd. Anderen nog niet. Doet iedereen nog mee, zijn er nieuwe gegadigden? Iedereen is meer dan welkom om een stukske muziek, zang, dans, buut, sketch, mime, moppen of act te presenteren tijdens de jaarlijkse Pronkzitting in het Moesland.

Dus welkom aan alle vermaarde artiesten en nieuwbakken artiesten, maar wellicht ken je andere Moeszakken of Moeszakkinnen die het komend seizoen op 13, 19 en 20 januari op de bühne willen gaan staan. Wij nodigen iedereen uit voor de 1e Artiestenbijeenkomst, 39e Pronkzitting Bekèk ’t mar’ op woensdag 15 november 2017 om 20.00 uur in De Phoenix

Voor vragen of informatie: bel of mail naar Jeroen van Zuijlen via 06-199 33 201 / pronkzitting@moesland.nl. Dan ontvang je ook de uitnodiging.

De voorverkoop is op dit jaar gepland op zaterdagmiddag 23 december 2017. Op deze zaterdagmiddag kan ieder op tijd in de rij staan om een kaartje te bemachtigen. Want de Pronkzitting is een evenement in het Moesland waar jong en oud bij wil zijn.