Bart Bongers nieuwe Prins der Moeslanden

Bart Bongers nieuwe Prins der Moeslanden

In een volle zaal de Raaf is tijdens het 11-11-bal Bart Bongers als nieuwe Prins der Moeslanden onthuld. Bart Bongers is geen onbekende in het Moesland. Met zijn club Vur Mekoar behaalde hij maar liefst zes keer de eerste prijs en twee keer de tweede prijs bij de wagens. Een prestatie van jewelste.

Samen met zijn partner Nomie gaan ze de komende twee jaar over Moesland heersen. De slogan is; “Carnavalle doede mi mekoar en Vur Mekoar” Prins Bart dun Urste en Prinses Nomie van harte gefeliciteerd en geniet ervan!

Afscheid
Tijdens het 11-11-bal wordt niet alleen een nieuw prinsenpaar bekend gemaakt, er wordt ook afscheid genomen van mensen. Uiteraard van Prins Johnny en Prinses Ingrid. Zij werden weer in hun club Nie Gering toegelaten door John van der Vorst en Michiel Jans.

Ronald van Rooij en zijn vrouw Cindy namen afscheid bij de Raad van 11 en MnM. Ronald kon meteen aan de slag bij Goei Geknoei om aan hun carnavalswagen te komen werken. Opvallend was dat Antwan Banken stopte bij de Hofkapel. Antwan was toch de persoon die vaak de microfoon ter hand nam om Schaijkse/Moeslandse liedjes te zingen. De hofkapel wordt wel weer opgevuld. Kim Jonkergouw en Chiel Loeffen hebben de overstap van Toeter Mar Henne naar de Hofkapel gemaakt.