Prins Harold dun Urste van de Heikneuters in Zeeland

Klore Kwats levert prins Harold dun Urste af in Zeeland

Het is nog lang geen 11-11-bal, maar bij de Heikneuters in Zeeland is zaterdag 12 augustus de nieuwe prins bekend gemaakt voor het carnavalsseizoen 2017 – 2018. En het is deze keer een echte Moeszak; Harold Geurts van Kessel van Klore Kwats mag het aankomende jaar de scepter zwaaien over het Heikneutersrijk onder de naam Prins Harold dun Urste. Harold volgt daarmee Prins Twan dun Urste op.

Camping
Harold heeft al vele jaren een stacaravan op camping de Heische Tip en is al een hele tijd lid van de Heikneuters. Harold woont samen met Ellen Korsten in Schaijk en hebben een zoon en een dochter; Bart en Saskia. Harold is ook lid van carnavalsvereniging Klore Kwats. En dit jaar was het dan eindelijk zover; Prins van de Heikneuters. Harold van harte gefeliciteerd en geniet ervan.