Uitgelicht De Wulpse Hertjes

De Wulpse Hertjes zijn ‘Uitgelicht’

Na een ‘smerrige dikke wagen’ in 2016 waarmee ze eerste werden, bouwden de Wulpse Hertjes dit jaar wederom een schitterende wagen waarmee ze tweede werden in de grote Moeslandse optocht. Het volgende hoogtepunt is toch wel dat de Wulpse Hertjes zijn ‘Uitgelicht’. Ze waren daar zo blij mee dat ze meteen een paar extra vragen hebben gemaakt. Zoals; “Als jullie carnavalsclub een stuk fruit zou zijn, wat voor fruit zou dit zijn?”, of “Wie plakt de startnummers op de wagen”. hoe dan ook, ik ben blij dat ze de vragenlijst hebben ingevuld.

Ik weet zeker dat je heel benieuwd bent naar de antwoorden! Kijk hier voor de antwoorden van De Wulpse Hertjes.

Gruwelijk Locht
De volgende club die de pen krijgt is Gruwelijk Locht. Die krijgen ze nu voor de derde keer. Drie keer is scheepsrecht zeggen ze wel eens. Ik hoop dat ze dit keer wel de vragenlijst invullen.