Maaike de Lange wint Ranking the Cars

Maaike de Lange wint Ranking the Cars van Zot Gefrot

Zot Gefrot vierde dit jaar hun 22-jarig bestaan en deed dat met een mooie prijsvraag. Onder het mom van ‘Ranking the Cars’ kon men via een speciale website kiezen uit de mooiste wagens die Zot Gefrot de laatste 22 jaar heeft gemaakt. Opvallend genoeg is Zot Gefrot nog nooit eerste geworden.

Vele inzendingen
Er werd volop meegedaan aan de verkiezing van ‘Ranking the Cars’. De mooiste wagen werd toch wel die uit 2007 gevonden. Daar werd Zot Gefrot destijds derde mee. Het idee was “Iedereen heurde over integratie brallen, maar carnaval da vierde mi zun alle!”. In totaal deden er ruim 150 personen mee aan de prijsvraag en Maaike de Lange mocht uit handen van Edwin van Dorst de prijs ontvangen. Maaike van harte gefeliciteerd. En Zot Gefrot op naar nog eens 22 jaar!