Hielke van der Linden maakt carnavalsfilms

Hielke van der Linden maakt carnavalsfilms

Gelukkig zijn er nog veel meer ‘carnavalsgekken’ net als ik. Iemand die net zo gek is van het Moeslands carnaval is Hielke van der Linden. Hielke is 12 jaar oud en volgt het Schaijks carnaval op de voet. En dan met name de optocht. Hij kan niet wachten tot de optocht van 2018 weer door de straten trekt. Ik ook niet trouwens.

Schon Gekwakt
Hielke heeft een compilatiefilmpje gemaakt van de top 7 wagens van de optocht van Schaijk. Maar dat is nog niet alles. Hielke heeft ook een compilatiefilmpje gemaakt van Schon Gekwakt. Vanaf het eerste jaar (2010) tot en met de eerste plaats in 2017. Super goed Hielke! Ga zo door, dan weet ik in ieder geval zeker dat www.deoptocht.nl een waardig opvolger heeft!

Kijk hieronder naar de filmpjes van Hielke.