Stem op de wagens van Zot Gefrot met 'Ranking the Cars'

Stem op de wagens van Zot Gefrot met ‘Ranking the Cars’

Ondertussen is het al 22 jaar geleden dat Zot Gefrot het levenslicht zag. Op Moesmoandag zullen zij hun 22e creatie door de straten van Schaijk trekken. Nou zijn er wel meer clubs die het 22-jarig bestaan ooit hebben gevierd. Ook zijn er meer dan genoeg clubs die nog nooit eerste zijn geworden bij de wagens. Maar er zijn weinig clubs die zoveel mooie wagens hebben gemaakt als Zot Gefrot en dan nog nooit eerste zijn geworden. Wel heel vaak tweede…

Ranking the Cars
Nu is het de beurt aan het publiek en lezers van onder andere doptocht.nl om de mooiste wagen van Zot Gefrot te kiezen van de afgelopen 22 jaren. Via de website www.zotgefrot.nl kan je een keuze maken en wat volgens jouw de mooiste wagen is van Zot Gefrot insturen. Doe mee en maak kans op mooie prijzen!