Carnavalsoptocht Schaijk - 1986

Bewaren carnavalskoppen voor Braderie 2017

Oudere Moeszakken onder ons kunnen het zich nog wel herinneren; de grote koppen bij de entree van de braderie. Prachtig om te zien natuurlijk, zeker voor mensen die deze nog niet hebben bewonderd tijdens de optocht. Dit jaar heeft de commissie braderie het plan opgepakt om wederom koppen te plaatsen op het parcours van de braderie. Maar daar hebben ze wel jullie hulp bij nodig!
Mocht jullie club interesse hebben om deze beschikbaar te stellen dan kan je contact opnemen met Joost Geurts van Kessel via (06) 51486131. Mailen mag ook; braderieschaijk@moesland.nl.

Stallen koppen
Het stallen van de koppen is geen probleem. Deze kunnen worden geplaatst in het nieuwe ‘Ut Frotkot’, de bouwschuur achter de Piramide aan de Bossestraat. Het is wel van belang dat tijdens het afbreken er rekening mee wordt gehouden dat de koppen niet al teveel schade oplopen.