Spiegeltent weer terug in Schaijk

Spiegeltent weer terug van weggeweest

De spiegeltent is weer terug van weggeweest in ons Moesland. Jaren geleden stond deze nog op de parkeerplaats van Mevio Schoenen, het tegenwoordige Minerva. Een groot succes was het destijds. En nu…komt de spiegeltent weer terug. Tijdens de carnaval zal de spiegeltent verrijzen aan de Brouwerstraat (terrein oude Jozefschool).

Het gerucht hing al langer in de lucht, maar nu is het dan toch definitief. Onder de titel; “Àùwverwets gezellig Carnaval in Schaijk 2017” gaan Nick Zwaans en Jan Hennevelt carnaval in het Moesland nog meer glans geven met een schitterende spiegeltent. Theo Zwaans, zal hierbij een adviserende rol vervullen.

Programma
Het is een veelzijdig programma wat er wordt voorgeschoteld tijdens de Moeslandse carnaval. Verschillende topbands zullen optreden, zo zal ‘Strike 2’ zaterdagavond spelen, ‘Lijn 99’ op zondagmiddag en de zondagavond wordt afgesloten met ‘De Spikes’.
Moesmoandag tijdens de optocht speelt ‘Outline’ de pannen van het dak en ’s avonds speelt ‘Mag Het Wat Zachter’.

Dinsdagmiddag belooft spannend te worden met ‘De voice van Moesland’, waarbij De Raad van 11 met elkaar in de clinch gaat wie het best kan zingen. De carnaval wordt dinsdagavond afgesloten met rockcoverband AR!E.

Het volledige programma kun je hier terug vinden.