Kom in de Moestempel warm genieten van de carnavalsoptocht

Kom in de Moestempel warm genieten van de carnavalsoptocht

Wilt u ook graag genieten van de prachtige carnavalsoptocht op maandag 27 februari 2017, maar bent u slecht ter been of u kunt niet te lang staan? Net als vorig jaar bouwen we weer een tribune. Wij bieden u de gelegenheid om vanaf een beschutte en comfortabele plek de geweldig mooie carnavalswagens te aanschouwen. (locatie:Schutsboomstraat, omgeving Apotheek Schaijk). De optocht start om 13:30 uur.

Verwarmde Tribune
Loopgroepen, wagens, muziekkapellen, de drie uur durende optocht van Schaijk is de grootste uit de omgeving en zeer de moeite waard om te bekijken. Alleen hoe doe je dat als je moeite hebt om lang te staan, gezondheidsproblemen hebt en niet vanuit je raam kunt kijken? Dan kom je naar de verwarmde tribune. Schaijk een Werelddorp organiseert in samenwerking met Stichting Carnaval De Moeslanden deze unieke mogelijkheid voor de achtste keer. In eerste instantie zijn de plekken bedoeld voor o.a. minder validen, ouderen en mensen die slecht ter been zijn, maar natuurlijk zijn ook hun begeleiders en anderen van harte welkom.

Verwennerij
Vertoeven op de tribune betekent niet alleen een droge warme plek met mooi uitzicht, maar ook een stukje verwennerij. Tijdens de optocht wordt u voorzien van een lekker hapje en een drankje. Dubbel genieten dus !

Mensen met een beperking gratis toegang
Omdat Schaijk een Werelddorp en Stichting Carnaval De Moeslanden het belangrijk vinden dat iedereen uit de gemeenschap deel kan nemen aan het carnavalsfeest, mogen mensen met een beperking gratis gebruiken maken van deze faciliteiten. De mensen met een beperking hebben reeds een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Begeleiders en andere geïnteresseerden betalen een kleine vergoeding à € 11,00 per persoon.

Zonder de hulp van een aantal vrijwilligers en niet te vergeten Bouwbedrijf Peter Peters, Kraanverhuurbedrijf van Grinsven vastgoed en Charme Camping De Holenberg,zouden wij deze middag niet kunnen organiseren

Voor kaartjes kunt u terecht, vanaf maandag 13 februari 2017 bij Haku, Europaplein 9 Schaijk.
Wees er snel bij, want op is op.

Voor meer info kunt u bellen met:

  • Hans Kuijpers – 0486-462182
  • Mark van Zummeren – 0486-461317
  • Fons Roelofs – 0486- 462458
  • Leonard Steetsel – 0486-461939
  • Willie van Esch – 0486-462203