KeeMoesbal 2017

KeeMoesbal 2017

Het KeeMoesbal comité zorgt al een groot aantal jaren voor een gezellige carnavalsmiddag. In 1e instantie bedoeld voor mensen met een beperking. Later is dit uitgebreid met “eenzame” mensen. De jeugdige bezoekers zijn zich al weken van te voren aan het voorbereiden op deze middag. Zij mogen nl. zelf optreden met een liedje of een act. Daarnaast nemen elk jaar nemen de beide carnavals stichtingen uit Schaijk (De Moeslanden) en uit Reek (Het Kelerijk) ook een deel van het programma op zich.

Het KeeMoesbal comité bestaat uit een groot aantal vrijwilligers, die belangeloos hun medewerking verlenen aan deze middag. Zonder deze mensen zou het niet mogelijk zijn om een dergelijke middag te organiseren. Maar voor deze middag hebben we niet alleen vrijwilligers nodig. Ook de plaatselijke middenstand, Slagerij Gerrit van Kraaij, Warme Bakker Marcel Sander,Buurttaxi Arriva en de beide supermarkten Albert Heijn en EM-TE , leveren die middag een belangrijke bijdrage.

Het Kee Moesbal wordt dit jaar gehouden op zondag 19 februari 2017 en vindt plaats in het Wapen van Reek.
Voor nadere informatie kunt u terecht bij Fransien v.d. Bogaert uit Schaijk (461975) of Elly Hendriks uit Reek (474929).