Zeelandse jeugd bezoekt Schaijkse carnavalsvereniging in Reek

Zeelandse jeugd bezoekt Schaijkse carnavalsvereniging in Reek

Het is een mooi voorbeeld hoe dat Landerd onderling verbonden is. De Zeelandse jeugd van basisschool de Vlasgaard, groepen 1 en 2, bezochten vandaag de Schaijkse carnavalsvereniging Goei Geknoei in een Reekse bouwschuur.

Spanning op de gezichtjes
De kinderen werden rondgeleid door mensen van Stichting Carnaval de Moeslanden en leden van Goei Geknoei. Er werd uitleg gegeven over het maken van de carnavalswagen en wat er allemaal bij komt kijken. De kinderen horen het allemaal aan met spanning op de gezichtjes, want het is toch wel allemaal erg indrukwekkend.

De ouders en kinderen beloven om Moesmoandag naar de optocht van Schaijk te komen kijken en extra te applaudisseren voor Goei Geknoei. Een heel mooi initiatief van deze jonge club wat zeker navolging verdiend.