Opening bouwschuur - Ut Frotkot - Schaijk

Nieuwe bouwschuur jeugdcarnaval Schaijk; Ut Frotkot

Het is een feit! De jeugd van Schaijk heeft een nieuwe bouwloods. Deze werd zaterdag 17 december officieel geopend door Prins Loet, Prinses Ivy, Prins Johnny I en Prinses Ingrid. De naam werd onthuld door Shelby Theunissen. Shelby had de nieuwe naam van de bouwschuur verzonnen; ‘Ut Frotkot’.
Er waren verschillende namen binnen gekomen naar aanleiding van de prijsvraag, maar Ut Frotkot was toch echt de mooiste volgens de jury.

Onderscheiding
Zonder vrijwilligers, sponsors en mensen die een keer een handje komen helpen komt er echt niks van de grond. Maar je hebt ook personen die er echt dag en nacht mee bezig zijn. Eén van die personen is Daniël van den Berg. Daniël heeft er heel veel vrije uren in zitten en dat wordt enorm gewaardeerd door Stichting Carnaval de Moeslanden en Jeugdcarnaval Schaijk. Prins Johnny overhandigde daarom ook de ‘Orde van verdienste’ aan Daniël van den Berg. Deze onderscheiding is de één na hoogste van het Moesland en wordt niet zomaar overhandigd. Daniël het is je zeer gegund. Namens ons iedereen van harte gefeliciteerd en gruwelijk bedankt!

Bedankje
Peter Klievink nam namens Stichting Carnaval de Moeslanden het woord om de vele vrijwilligers te bedanken. De vaste bouwgroep werd in het zonnetje gezet. Evenals de mensen die wat hand- en spandiensten hadden geleverd. Uiteraard werden de sponsoren en de gemeente Landerd enorm bedankt voor hun medewerking. Zonder deze mensen had de jeugd geen toekomst gehad om deel te nemen aan de jeugdoptocht. Na al deze mooie woorden was er gelegenheid om de bouwschuur te bewonderen en wat te drinken.

De eerste club trok dezelfde avond hun onderstel in Ut Frotkot om een prachtige wagen te gaan maken. Bouwertjes van Moesland heel veel plezier in de nieuwe bouwloods.

  • Nieuwe bouwschuur jeugdcarnaval Schaijk; Ut Frotkot
  • Nieuwe Nieuwe bouwschuur jeugdcarnaval Schaijk; Ut Frotkot
  • Nieuwe bouwschuur jeugdcarnaval Schaijk; Ut Frotkot
  • Nieuwe bouwschuur jeugdcarnaval Schaijk; Ut Frotkot