Verzin naam voor nieuwe jeugdbouwloods

Verzin naam voor nieuwe jeugdbouwloods

Stichting Carnaval De Moeslanden en Jeugdcarnaval Schaijk zijn bezig om een nieuwe jeugdbouwloods te maken voor de Moeslandse wagenbouwertjes.

De jeugd had al een hele tijd eigen nishut ter beschikking, maar deze nishut had zijn beste tijd gehad. Water, koude en tocht zijn geen goede ingrediënten voor het stimuleren van de jeugd om te gaan bouwen. En om zo nieuwe aanwas voor het bestaan van de Moeslandse optocht te garanderen. Tijd voor een nieuwe bouwloods.

Opening op 17 december
Dankzij vele vrijwilligers, de giften van lokale bedrijven in Schaijk en omgeving en de geweldige medewerking van de gemeente Landerd staat er per 17 december een prachtige nieuwe bouwloods. Deze wordt op 17 december officieel geopend door Prins Loet, Prinses Ivy en gevolg. Een aanwinst voor het Moesland en met name voor de basisschooljeugd.

Prijsvraag
De loods moet natuurlijk wel een naam krijgen. Daarvoor heeft Jeugdcarnaval Schaijk een wedstrijd uitgeschreven. Degene die de mooiste naam verzint voor de bouwloods krijgt een leuke prijs en mag deze samen met de prins en prinses onthullen. De naam blijft voor altijd verbonden aan deze bouwloods. Heb je een leuke naam verzonnen? Stuur deze dan naar info@jeugdcarnavalschaijk.nl o.v.v. naam bouwloods.