Moesblad 1998 - Schaijk

Inleveren stukjes voor Moesblad

In het hele Moesland zal op zaterdag 4 februari de carnavalskrant, ons Moesblad, weer huis aan huis verspreid worden. De commissie carnavalskrant is inmiddels begonnen met het verzamelen van teksten, foto’s, illustraties en natuurlijk advertenties.

In deze uitgave zullen weer vele teksten te lezen zijn die door verschillende prominenten en carnavalsclubs geschreven zijn. Uiteraard verwacht de commissie dat ook dit jaar weer alle carnavalsclubs een leuke bijdrage aanleveren. En als je je stukje in het Schaijks dialect schrijft, ding je mee naar de “Platte Proot Prèìjs”. Deze prijs stelt de Heemkundekring Schaijk Reek beschikbaar voor de mooiste bijdrage in het “Schojks” dialect.

Wil je jouw carnavalsclub ook aandacht geven in deze editie, dat kan. Je kunt jouw bijdrage mailen naar krant@moesland.nl.