Opgeven voor Moestempel 2015

Verwarmde Moestempel tijdens carnavalsoptocht Moesmoandag

Wilt u ook graag genieten van de prachtige carnavalsoptocht op maandag 8 februari, maar bent u slecht ter been? Net als vorig jaar bouwen we weer een tribune. Wij bieden u de gelegenheid om vanaf een beschutte en comfortabele plek de geweldig mooie carnavalswagens te aanschouwen. (locatie:Schutsboomstraat, omgeving Apotheek Schaijk).

Dit jaar weer vanuit verwarmde vrachtwagentrailers. Hier kunt u verhoogd zittend en beschut naar de Moeslandse optocht kijken. Loopgroepen, wagens, fanfares, de drie uur durende optocht van Schaijk is de grootste uit de omgeving en zeer de moeite waard om te bekijken. Alleen hoe doe je dat als je moeite hebt om lang te staan, gezondheidsproblemen hebt en niet vanuit je raam kunt kijken? Dan kom je naar de verwarmde MoesTempel. Schaijk een Werelddorp organiseert in samenwerking met Stichting Carnaval De Moeslanden deze mogelijkheid voor de zevende keer. In eerste instantie zijn de plekken bedoeld voor o.a. minder validen, ouderen en mensen die slecht ter been zijn, maar natuurlijk zijn ook hun begeleiders en anderen van harte welkom.

Verwennerij
Vertoeven op de tribune betekent niet alleen een droge warme plek met mooi uitzicht, maar ook een stukje verwennerij. Tijdens de optocht wordt u voorzien van een lekker hapje, drankje en zelfs boeremoes met worst. Dubbel genieten dus.

Bron: Schaijkeenwerelddorp