Opgeven deelname Moeslandse jeugdpronkzitting

Meedoen met de Jeugdpronkzitting? Het kan nog!

De Moeslandse Jeugdpronkzitting staat voor de deur, zondag 10 januari is het zover. Jeugdcarnaval Schaijk bestaat 44 jaar en er wordt één groot feest van gemaakt. Kom jij ook??? Wil je graag mee doen, dat kan altijd. Geef je snel op en je wordt ingedeeld in het programma.

Kan jij dansen, zingen, kunstjes, goochelen, moppen vertellen, tonpraten of iets heel anders geef je dan snel op. Opgeven kan op 2 manieren. Haal de deelnameformulier af op de site www.jeugdcarnavalschaijk.nl of haal een deelnameformulier bij Bento Schaijk.

De zaal gaat open om 13.00 en om 13.30 uur start de Moeslandse Jeugdpronkzitting. Kaartverkoop aan de kassa of in de voorverkoop bij Bruna te Schaijk. Kom allemaal kijken en genieten van de Moeslandse Jeugd!!