Op jacht naar de titel club van het jaar in Schaijk

Clubs kunnen zich opgeven voor Schaijks Moesfest

Na een grandioze start van het 1e Moesfest afgelopen jaar, waarbij ruim 700 Moeslanders aanwezig waren, nodigen wij jullie als club hierbij van harte uit voor de deelname aan de 2e editie van het Moesfest!

Op jacht naar de titel ‘Club van het Jaar’
Het Moesfest is een gezellig feest, geheel in Duitse sferen, waar jullie samen met andere carnavalsclubs strijden om de titel ‘Club van het Jaar’! De winnaar wordt bepaald aan de hand van 3 eenvoudige spelrondes. Naast de eeuwige roem ontvangt de winnende carnavalsclub een prachtige prijs!

Geheel in stijl een eigen tafel
Voor clubs staat een gereserveerde tafel met banken klaar. Graag wel even doorgeven met hoeveel personen jullie club komt, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat iedereen een plaats heeft. Een team moet bestaat uit minimaal 5 personen, meer mag uiteraard ook!

Spetterende afterparty!
Rond 21.30 uur gaan een aantal tafels en banken aan de kant en maken we ruimte voor een Super Tolle Afterparty! De 14(!) koppige band Rosentaler zal dan het grote podium betreden! Zij spelen vooral op Oktoberfeesten en hun muziek bestaat uit Alpenrock, Polka, Apres-ski en Schlager, kortom de voetjes van de vloer! Zie ook www.rosentaler.nl

Graag even doorgeven
Willen jullie de volgende zaken voor 3 oktober 2015 aan ons doorgeven via moesfest@moesland.nl

  • Naam van jullie club
  • Naam van de teamcaptain
  • Aantal personen (i.v.m. reserveren tafels en banken)

Belangrijk

  • Zet zaterdag 17 oktober in je agenda en zorg dat je clubgenoten dat ook doen!
  • Locatie is de grote zaal van Partycentrum De Raaf.
  • De zaal gaat om 19.00 uur open voor de deelnemende clubs. Publiek kan binnen vanaf 19.30 uur.
  • De eerste spelronde start om 20.00 uur.
  • Rond 21.30 uur verwachten we de Club van het Jaar bekend te kunnen maken, waarna de Deutsche Afterparty losbarst!

Mochten jullie als club toch niet mee kunnen doen aan het Moesfest (waar we uiteraard niet vanuit gaan), laat dat ons dan alsjeblieft ook voor 3 oktober weten. Wil je niet als club deelnemen maar heb je wel zin in een gezellig Duitse avond en wil je de andere clubs aanmoedigen, dan zijn jullie natuurlijk ook van harte welkom!