Opgeven voor Moestempel 2015

Opgeven voor Moestempel 2015

Al een aantal jaren organiseert Schaijk een Werelddorp, MKB Schaijk-Reek en Stichting Carnaval de Moeslanden op Moesmaandag de mogelijkheid, voor mensen met een beperking en voor mensen die erg slecht ter been zijn, om de mooie Moeslandse optocht te kunnen zien. En daar maken we een gezellig middag van.

Ook dit jaar zal de organisatie (De Moestempel) er weer voor zorgen dat men weer volop kan genieten van de Moeslands optocht, die dit jaar plaats vindt op maandag 16 februari 2015. Dit jaar vanaf een paar tribunes gelegen aan de Schutsboomstraat bij Apotheek Schaijk en Welterusten.

Zittend op een verwarmde tribune en voorzien van een lekker hapje en een drankje kan men dan de schitterende Moeslands optocht aan zich voorbij zien trekken. Zonder de hulp van een aantal vrijwilligers en niet te vergeten Bouwbedrijf Peter Peters, Kraanverhuurbedrijf van Grinsven zouden wij deze middag niet kunnen organiseren. Er zijn nog slechts een paar kaarten beschikbaar (€ 11,00 p.p) maar dan moet men wel snel zijn, want OP=OP. !!

Voor kaartjes kan men terecht bij Bruna, Runstraat 4 te Schaijk.