Extra clubvergadering over alcoholbeleid tijdens optocht Schaijk

Extra clubvergadering over alcoholbeleid tijdens optocht Schaijk

Naar aanleiding van het bericht dat op www.deoptocht.nl heeft gestaan over het maximaal aantal consumpties per persoon bij de optocht van Schaijk heeft Stichting carnaval De Moeslanden een berichtje gestuurd dat er een extra clubvergadering wordt gehouden. Zie bericht hieronder:

Voortbordurend op het landelijk beleid met betrekking tot alcohol, hebben we in goed overleg met de gemeente Landerd een beleid ontwikkeld met betrekking tot alcoholgebruik tijdens de grote Moeslandse optocht. Binnen de Jeugdoptocht wordt al jarenlang geen alcohol gedronken.

Tijdens een extra clubvergadering zullen wij dit beleid toelichten en met de clubs bespreken. Wij zien graag alle deelnemende clubs aan de optocht, op dinsdag 27 januari om 20:30uur bij Nieuw Schaijk.

Het is van groot belang dat iedere club iemand afvaardigt om dit te bespreken. Dit ook om onduidelijkheden of verrassingen op Moesmaandag te voorkomen.