Oan de kant, nieuwe single Pap en Pudding

Oan de kant, nieuwe single Pap en Pudding

Het 11-11-bal is voorbij en de eerste carnavalssingle kun je alweer downloaden. En niet zomaar een nummerke! Nee, het is een echte kneiter in het overvalst Brabants dialect. Zoals het hoort. Pap & Pudding hebben de carnavalssingle voor 2015 alweer op Youtube staan. De nieuwe single getiteld ‘Oan de kant” is er weer één met potentie. Het is weer een ouderwetse gezellige meedeiner die je met de carnaval weer volop voorbij zult horen komen.

Eigen teksten
De teksten worden geschreven door René van Rooij en Hans van Erp, beiden van oorsprong Herpse bonnuh, en de muziek wordt door René gemaakt. Ditmaal met medewerking van De Peellander hofkapel, Leen Jongen en Aad Lieberg.

Steekpenningen
De knappe helft van Pap & Pudding (zoals hij zelf zegt) heeft al jaren een column op deze site. Ik ben er dan ook niet vies van om de single flink te promoten. Zeker omdat mij de nieuwe cd is aangeboden 🙂

Misschien komen ze ook deze carnaval weer naar het mooie Schaijk, want dan is een feest gegarandeerd!