Plijnfestijn 2014 komt er weer aan!

Plijnfestijn 2014 komt er weer aan!

Wat is eigenlijk het Plijnfestein? Die vraag krijgen we nog steeds vaak te horen. Het Plijnfestein is een feest op het Europaplein na de optocht voor iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de optocht. Wij verwelkomen dan alle deelnemers van de optocht op het Europaplein. Dit feest wordt georganiseerd door vrijwilligers. Natuurlijk moeten wij ons als vrijwilligers wel aan de regels houden. Daarom hebben wij hiervoor een horecaondernemer nodig die garant staat en in samenwerking met ons zorg draagt voor de juiste vergunningen en een goede organisatie.

Koppen bij elkaar
Een paar maanden geleden hebben we de koppen bij elkaar gestoken om te kijken hoe we dit jaar jullie Plijnfestein weer neer kunnen gaan zetten! Dit jaar weer een nieuw jasje was voor iedereen duidelijk! Ons nieuwe motto was al snel bekend: Gas EROP!, Feest ERIN!!, Dak ERAF!!!
Na vele leuke, ludieke en enthousiaste ideeën moesten we de Stichting er maar weer eens bij roepen om onze ideeën en plannen te bespreken. Ook zij waren meteen enthousiast! Er was echter één probleem. We moesten op zoek naar nieuwe bouwouders, maar die hadden we gelukkig snel gevonden nl: Café de Raaf (Theo en Sissy bedankt hiervoor!!)

Feest!
Deze editie gaan we ons helemaal richten op FEEST!!! Voor de muzikale versnaperingen hebben we de hulp ingeroepen van Party-DJ Mark!!! Verder willen we eigenlijk nog niet teveel kwijt over deze knalfuif! Maar een feest gaat het worden!! Dus tot Moesmaandag op jullie Plijnfestein!!