Carnavalskrant Schaijk wordt zaterdag verspreid

Carnavalskrant Schaijk wordt zaterdag verspreid

De nieuwe carnavalskrant, het Moesblad 2014, wordt a.s. zaterdag 8 februari weer huis aan huis verspreid in heel Schaijk. En zoals u dat van ons gewend bent, ook in de buitengebieden.

Met natuurlijk weer vele fraaie foto’s en lezenswaardige stukjes, zoals de proclamatie van onze nieuwe Prins Joep d’n Urste. Overigens staan er heel veel leuke stukjes in van allemaal nieuwe mensen: natuurlijk ook onze nieuwe prinses: prinses Alice, een nieuwe voorzitter, een nieuwe grootvorst, een nieuwe burgemeester én een nieuw lid van de Raad van Elf. Daarnaast vele grappige ingezonden artikelen van onze Moeslandse carnavalsclubs. U vindt er ook de informatie over de optochten en het programma tijdens de carnaval.

Bijzonder onderdeel van de krant is het Jeugdmoesblad waarin jeugdprins Daan en jeugdprinses Zoë en hun hele gevolg zich aan u voorstellen.

U kunt de leden van de Raad van Elf, de Jeugdcarnaval en de Boeremoeskapel weer aan uw deur verwachten om deze verrassende Auwzum-editie persoonlijk bij u te bezorgen. Zij vragen een kleine bijdrage om de kosten te dekken en om alle carnavalsactiviteiten te kunnen organiseren. Bijvoorbeeld het KeeMoesbal, de fruitmanden voor onze zieken en het Jeugdcarnaval. Zij stellen uw bijdrage zeer op prijs!

Als u niet thuis bent, ontvangt u met het Moesblad een enveloppe waarmee u altijd nog een vrijwillige bijdrage in de bus bij de Bruna kunt doen.