Prinses der Moeslanden

Nog enkele kaarten beschikbaar voor pronkzitting Schaijk

Dat carnaval leeft in het Moesland is bij iedereen wel bekend en daarom heeft ook de jaarlijkse pronkzitting over belangstelling niet te klagen. Zo bleek tijdens de kaartvoorverkoop van afgelopen 10 januari. Er was een ware run op de kaartjes. Met als gevolg dat het laatste weekend direct was uitverkocht. Ook de première (middagvoorstelling) is op dit moment zo goed als uitverkocht. Voor a.s. zaterdag 25 januari zijn nog enkele kaarten te koop bij Bruna in Schaijk.

Mooie start
Dit belooft een mooie start voor de 36e editie van Bekèk ‘t Mar die in een Frans tintje gehuld gaat: Le Moulin Rouge. De artiesten van eigen bodem – een beetje chauvinisme moet kunnen – zijn al weken aan het repeteren om iedereen een geweldige avond te bezorgen. De Boeremoeskapel heeft diverse nummers ingestudeerd en zorgt voor een enthousiaste muzikale ondersteuning. Niet te vergeten de vele danseressen waarbij gezegd moet worden dat de prinselijke dansgarde heel gedurfd voor de dag (of nacht?) gaat komen. Er zijn diverse vertrouwde gezichten onder de artiesten. Maar dit jaar zijn er maar liefst ook twee nieuwe “one man” optredens die zeer veelbelovend zijn. Kortom de commissie heeft er nu al zin in.

Vervolg plekcursus
Natuurlijk zijn wij benieuwd of er een vervolg gaat komen op de “plekcursus” nu Joep Manders op het podium zal stralen als Prins Joep d’n Urste. Er wordt flink aan het centrumplan gewerkt en van sommige artiesten denk je dat ze te dicht bij de wieken van de Moulin Rouge hebben gestaan. Kortom serieuze én kolderieke acts in een Franse sfeer.

U kunt daar zelf ook aan bijdragen door op zijn “frans” te verschijnen en dit kan van chique tot aan alpinopet, dus je zit altijd goed bij Moulin Rouge in dorpshuis de Phoenix te Schaijk op 25, 31 januari en 1 februari, aanvang 20.00 uur.

Au revoir, chez le Moulin Rouge!