Prins Daan en Prinses Zoë nieuw jeugdprinsenpaar

Prins Daan en Prinses Zoë nieuw jeugdprinsenpaar

Op planeet Moesland zijn zondag op spectaculaire wijze de nieuwe jeugdprins en jeugdprinses onthuld. Prins Daan en Prinses Zoë zullen komend seizoen regeren over het Moesland!

Het was weer ontzettend druk en super gezellig op planeet Moesland. Dit tot groot plezier van Moesnautje. Met het leuke spel ‘Ren je rot’ konden de kinderen zich uitstekend vermaken. Hier waren ook vele winnaars. De opening van het 11-11 bal werd gedaan door oud jeugdvoorzitter Maarten Hendriks (nu grootvorst bij Stichting de Moeslanden). Maar al snel gaf hij de microfoon over aan de nieuwe jeugdvoorzitter: Jan van der Linden.
De nieuwe voorzitter had het meteen erg druk met het voorstellen van 8 nieuwe raadsleden aan het Moesland.

Voor Prins Mats en Prinses Indy was het de laatste keer dat zij een officiële taak te volbrengen hadden. Deze taak was de onthulling van jeugdclub van het jaar. Carnavalsclub “Gek Gedoe” mag deze eretitel een jaar lang dragen en natuurlijk hoort daar de wisselbeker bij! Gefeliciteerd “Gek Gedoe”!

De hoogste onderscheiding van Jeugdcarnaval Moesland, de Moesbakkus, werd ook nog uitgereikt deze middag. Frank de Vent werd met de Moesbakkus onderscheiden, voor zijn grote inzet voor de Jeugdcarnaval. Frank, gefeliciteerd!

Na de pauze was het dan eindelijk zover. Wie o wie worden onze nieuwe prins en onze nieuwe prinses. Er werd al volop gespeculeerd in de zaal. Moesnautje kwam onder een spannende muziekje de zaal in en met trots plaatste hij de Jeugdcarnaval vlag in Moeslandse grond. Meteen daarna kwamen 2 astronauten vanuit de lucht naar beneden en zetten veilig voet op planeet Moesland: Prins Daan en Prinses Zoë.

Zij werden door Prins Joep en Prinses Alice geïnstalleerd als nieuw prinsenpaar. Na de receptie begon de spectaculaire afterparty en ging het dak van de Phoenix eraf. DJ Frenk draaide erop los zodat er volop gedanst kon worden. Ook was het mogelijk om je te laten schminken of een glitter tattoo te laten zetten.