Jeugd 11-11-bal Schaijk in teken van ruimtevaart

Moesnautje is onderweg naar jeugd 11-11-bal in Schaijk

Moesnautje is vertrokken van planeet Carnavales en is onderweg naar planeet Moesland. Het is een flinke reis. Hij hoopt dat hij op tijd is voor de onthulling van het nieuwe prinsenpaar. Met het bestuur heeft hij veel radiocontact. Zo weet Moesnautje ook dat de nieuwe prins en prinses er veel zin in hebben. Ook hoorde hij dat de twee echte carnavalsvierders zijn en beiden bij een carnavalsclub zitten. Ze zijn ook allebei erg sportief. Het nieuwe prinsenpaar komt van verschillende scholen; een van De Regenboog en de ander van Den Omgang.

Carnavalsclub van het jaar
Ook wordt op zondag 10 november de nieuwe carnavalsclub van het jaar gekozen. Wie volgt ‘Da doede toch nie’ op? De genomineerde clubs dit jaar zijn Coole kids, Frot mar henne en Gek gedoe. De bezoekers kunnen er deze middag voor zorgen dat één van deze clubs de club van het jaar wordt.

Afterparty
De onthulling van de jeugdhoogheden vindt zondag 10 november plaats in dorpshuis De Phoenix in Schaijk. De middag begint om 13 uur. Aansluitend wordt nog een coole afterparty gehouden.