Leonard Steetsel Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Leonard Steetsel Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Leonard Steetsel (53) is zaterdag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dat gebeurde tijdens het jubileumfeest van het Moesland. Het lintje werd uitgereikt door burgemeester Marnix Bakermans van Landerd in de feesttent op het Europaplein.
Leonard is al sinds 1994 actief in het bestuur van Stichting Carnaval De Moeslanden. Hij had in 2008 een belangrijke rol bij het realiseren van een nieuwe organisatiestructuur in de stichting. Sindsdien is Leonard voorzitter van Moesland. Daarvoor was hij onder andere actief als grootvorst en penningsmeester. Bij het organiseren van het jubileumfeest voor het 55-jarig bestaan van het Moesland had Steetsel een grote rol. Ruim twee jaar lang bereidde hij samen met anderen het feest voor.

Liedjesfestival Van 2001 tot 2011 was Leonard ook actief in commissie Liedjesfestival, waar hij de oprichter van was. Het Liedjesfestival is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij de opbrengsten ten goede komen aan de activiteiten van het Moesland.

Rotary Club
Van 2011 tot en met 2012 was Leonard voorzitter van Rotary Club Schaijk en Land van Ravenstein. Verschillende projecten zijn mede door zijn inzet tot stand gekomen, zoals een tuin voor de woongroep Dolfijn, een boek over de geschiedenis van het Land van Ravenstein en een culinaire autorally.

Leonard is sinds 2008 actief bij voetbalvereniging DAW in Schaijk als scheidsrechter bij jeugdwedstrijden.

Leonard van harte gefeliciteerd met deze meer dan zeer verdiende onderscheiding! Ik denk dat ik namens het hele Moesland spreek door te zeggen dat het je heel erg gegund is.