Het is bijna zover, 55 jaar Moesland

Het is bijna zover, 55 jaar Moesland

Nog 1 nachtje slapen en dan is het zover; 55 jaar Moesland. Het feest waar we 11 jaar op hebben moeten wachten. Drie dagen lang feesten vanwege het 55-jarig jubileum van het Moeslands carnaval.
Vele mensen zorgen ervoor dat het feest goed gaat verlopen, de tent keurig aangekleed is, de horeca richt haar plekken in, het geluid wordt op zijn plaats gezet. Kortom vele handen maken licht werk! En daar zijn we in het Moesland goed in.

Programma
Het programma wordt vrijdag afgetrapt met de onthulling van het monument. Dit zal om 19.11 uur zijn bij de driehoek in Schaijk. Daarna gaan we naar de tent om te genieten van de band Trigger.

Zaterdag is er vanaf 14.30 uur een receptie voor genodigden. Van 16.30 tot 20.00 uur is er een carnavalsreünie voor clubs en carnavalsvrienden. Om 17.00 uur is er een bbq. Om 20.00 uur start de band PappadiGrazzi.

Zondag zitten we om 11.11 uur in de kerk voor een Heilige mis. Aansluitend, zo rond 12.30 uur is er in de tent een brunch voor een paar muntjes. Daarna zal smartlappenband De Wannabiezz de tent op zijn kop zetten.

Iedereen heel veel plezier en geniet ervan. Het duurt weer 11 jaar voor het volgende grote jubileumfeest van carnaval Schaijk.