55 Jaar Moesland

Maf Mar Moi grote winnaars optocht Schaijk

Spannend tot aan het eind. De prijsuitreiking was dit jaar spannender dan ooit. Bij de wagens werd Maf Mar Moi eerste. Zij stonden samen met Schon Gekwakt op het podium. Derde bij de wagens werd D.W.S.G. De Wulpse Hertjes, een fusieclub van Krek Gek en Goei Toei. Bij de grote loopgroepen was De Vroege Ploeg de grote winnaar. De Schuimkragen gingen er vandoor met de tweede plaats. Zo Gut Ut behaalde een prima derde plaats.

Kleine loopgroepen
Van de 24 deelnemers bij de kleine loopgroepen werd Ouwe Meuk wederom eerste. Duk te Loat werd tweede en de Meiden van plezier gingen als derde het podium af.
Bij de individuelen was Gijs van der Linden de nummer één. Koentje carnaval was nummer twee. Derde bij de individuelen was c.v. Enne is Zat.

Gediskwalificeerd
Hog Hei en Zij en C.I. Remie werden van deelname uitgesloten wegens gemotoriseerd deelnemen aan de optocht. De foto’s volgen nog. Mocht je nog foto’s hebben, mail ze dan naar info@deoptocht.nl. Mijn dank is groot.