Clubpakhangen op het Europaplein in Schaijk

Clubpakhangen op het Europaplein in Schaijk

Tijdens de Goapmerrege organiseren Klore Kwats, Ut Lupt en Ut Wier Tijd het ‘clubpakhangen’. Klore Kwats bestaat dit jaar 33 jaar, Ut Wier Tijd en Ut Lupt vieren hun 22-jarig bestaan. Tijdens de goapmerrege willen deze clubs goed voor de dag komen met een sportief onderdeel tijdens de carnaval. Het clubpakhangen is een afgeleide van het spijkerbroekhangen. Er zijn drie categorieën; mannen van 17 t/m 90 jaar, vrouwen van 17 t/m 90 jaar en de categorie kinderen van 12 t/m 16 jaar.

Prijzen
Met deze sportieve happening zijn ook prachtige prijzen te winnen. De prijzen zijn gesponsord door Ons Clubke, Tis Wa en de Kriekeput. Wat de prijzen zijn wordt nog even geheim gehouden, maar ze zijn zeker de moeite waard.

Hangen aan een carnavalswagen
Het unieke aan dit ‘Clubpakhangen’ is dat je met 2 personen aan een carnavalswagen komt te hangen. Hoe dat kan, dat wordt Moesmoandag duidelijk als je de wagen van Klore Kwats voorbij ziet komen. Inschrijven kan op dinsdag tijdens de goapmerrege.