Jeugdpronkzitting Schaijk daverend succes

Jeugdpronkzitting Schaijk daverend succes

Meer dan honderd artiesten zorgden zondag 13 januari jl. voor een geweldige Moeslandse Jeugdpronkzitting. Er werd gedanst, gezongen, moppen verteld en er waren zelf 4 meiden die met hun lichaam muziek maakte. Al met al een geweldige middag vol met Moeslands talent waar jong en oud volop van hebben genoten.

Opgeven jeugdoptocht
Zondag 10 februari is het zover, de grootse Moeslandse jeugdoptocht.
Vele clubs zijn al aan het bouwen en sommige gaan nu beginnen.
Vind je het leuk om mee te doen met je vriend, vriendin, buurt, klas of je vereniging geef je dan snel op. Je kan meedoen in de categorie wagens (groot of klein) en als loopgroep groot of klein. Individuelen vallen bij ons onder kleine loopgroepen.

Idee
Geef je snel op voor de optocht zodat jou idee niet meer gebruikt kan worden door andere.
Alle ingeleverde ideeën en informatie kun je terugvinden op onze vernieuwde jeugdsite.
Voor info kan je mailen naar info@jeugdcarnavalschaijk.nl of op de site van jeugdcarnaval Schaijk