Moesblad 2012 - Schaijk

Carnavalskrant Schaijk binnenkort weer in de bus

De nieuwe carnavalskrant, het Moesblad 2013, wordt zaterdag 26 januari weer huis aan huis verspreid in heel Schaijk. En zoals u dat van ons gewend bent, ook in de buitengebieden. Dit jaar een bijzondere jubileumuitgavevanwege het 55-jarig bestaan van Stichting Carnaval De Moeslanden. En dat laten ze zien met deze uitgave.

Fraaie foto’s
Met natuurlijk weer vele fraaie foto’s en lezenswaardige stukjes, zoals de proclamatie van Prins Joris d’n Urste. En bijdragen van onze voorzitter, van Grootvorst Willie, onze burgemeester, de pastoor en vele leuke ingezonden artikelen van onze Moeslandse carnavalsclubs. U vindt er ook de informatie over de optochten en het programma tijdens de carnaval.

Jeugdmoesblad
Bijzonder onderdeel van de krant is het Jeugdmoesblad waarin jeugdprins Mats en jeugdprinses Indy en hun hele gevolg zich aan u voorstellen.

Bezorgen
U kunt de leden van de Raad van Elf, de Jeugdcarnaval en de Boeremoeskapel weer aan uw deur verwachten om de krant persoonlijk bij u te bezorgen. Zij vragen een kleine bijdrage om de kosten te dekken en om alle carnavalsactiviteiten te kunnen organiseren. Bijvoorbeeld het KeeMoesbal, de fruitmanden voor onze zieken en het Jeugdcarnaval. Zij stellen uw bijdrage zeer op prijs! Als u niet thuis bent, ontvangt u met het Moesblad een enveloppe waarmee u altijd nog een vrijwillige bijdrage in de bus bij de Bruna kunt doen.