Het ziekenbezoek heeft een lange traditie in het Moesland

Aanmelden voor ziekenbezoek

Ook dit jaar komt Prins Joris d’n Urste en leden van zijn gevolg op vrijdag 8 of zaterdag 9 februari een ziekenbezoek brengen aan zieke en aller-oudste (90 plus) Moeszakken en Moeszakkinnekes. Een ieder die (tijdelijk) niet aan carnaval kan deelnemen, wordt in het zonnetje gezet en met een fruitmandje verrast. U wordt hierbij gevraagd zo iemand dan wel bij ons aan te melden!

Bij de mensen thuis
Prins Joris met zijn Dansgarde, de Huppelpupkes, de Raad van 11 en natuurlijk de Hofkapel komen graag bij de mensen thuis op bezoek. Maar ook in De Nieuwe Hoeven, Compostella of elders zullen de Prins en zijn gevolg graag de sfeer van carnaval komen brengen.
Hiervoor hebben we uw hulp nodig? Wie kunt u aanmelden?

Aanmelden
Een zieke of oudste Moeszak of Moeszakkinneke kan worden aangemeld bij de commissie Ziekenbezoek. Aanmelden kan door een familielid, kennis of goede buur worden gedaan. Liever twee keer aangemeld, dan te worden vergeten! Meld dus gerust bij ons aan!
Ook zieke kinderen die (tijdelijk) niet kunnen gaan carnavallen, kunnen worden aangemeld. Hier komt de jeugdcarnaval dan gezellig op bezoek.
Aanmelden vóór woensdag 6 februari bij: Cindy van Rooij: 06-143 24808 of vanrooij@tele2.nl of
Marion Klievink: 0486-463475.

Als u ons de naam en het adres wilt laten weten, dan zorgen wij ervoor dat rond carnaval geen Moeszak of Moeszakkinneke wordt vergeten. Met elkaar zorgen we dan voor een prachtige carnaval voor iedereen.