Benefietconcert voor Tim in Feesterij De Potter Schaijk

Benefietconcert voor Tim in Feesterij De Potter Schaijk

Stichting Toekomst voor Tim houdt op zaterdagavond 19 januari een benefietconcert in Café-Feesterij De Potter in Schaijk. Negen bands treden op om geld in te zamelen voor de 3-jarige zieke Tim Laurenssen.

Neuroblastoom
In de zomer van 2012 werd er bij Tim neuroblastoom, een zeldzame vorm van kinderkanker, geconstateerd. Zijn overlevingskans is het grootst als hij op korte termijn naar Amerika kan afreizen voor immunotherapie. Deze behandeling en het verblijf in Amerika brengen hoge kosten met zich mee. Daarom hebben familie, vrienden en kennissen van Tim de handen ineen geslagen.

De benefietavond begint om 20.30 uur en de optredens van de blues- en rockbands zullen duren tot 3.00 uur ’s nachts. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Jamin in Oss, Bruna in Schaijk en De Potter in Schaijk en kosten 8 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de kassa. Kijk voor meer informatie op www.stichtingtoekomstvoortim.nl