Glitterbal voor mensen met beperking in Schaijk

Glitterbal voor mensen met beperking in Schaijk

In het kader van het 55-jarig bestaan organiseert Stichting Carnaval De Moeslanden voor mensen met een beperking een speciaal Glitterbal. Deze avond is alleen voor genodigden en vindt plaats op 2 februari. De doelgroep heeft een persoonlijke uitnodiging ontvangen, maar mocht de organisatie toch nog mensen vergeten zijn, dan kunnen zij zich alsnog melden bij Fransien van de Bogaert, Hofstede 6 of een e-mail sturen naar: fvdbogaert@hotmail.com.

Brabantse toppers
Deze avond wordt gehouden op zaterdag 2 februari in De Piramide aan de Bossestraat. Om 19 uur opent Prins Joris de avond. Hierna is het de beurt aan DJ Gladde Gerrit, die de avond muzikaal verzorgt. Hollandstalige hits voeren de boventoon maar natuurlijk kan iedereen zijn of haar favorieten plaatje aanvragen. Verder treden die avond ook De Brabantse Toppers op en klinkt ook de muziek van de hofkapel door de zaal.