Prachtig cadeau voor Moeslands Jeugdcarnaval

Prachtig cadeau voor Moeslands Jeugdcarnaval

Op 30 juni jl. bestond de firma Kouwenberg Infra in Schaijk 5 jaar. Om die reden was er een open dag georganiseerd met receptie en een gezellig feestje. Jeugdcarnaval Schaijk mocht ook op bezoek met (inmiddels ex-) Prins Gijs en (ex-) Prinses Lara.

Kouwenberg Infra
En als je naar een feestje gaat dan geef je altijd een cadeau. De firma Kouwenberg Infra had bedacht als iedereen nu een geldbedrag geeft, dan geven wij “iets” aan de jeugd van Schaijk. Aan het Moeschakamp heeft het bedrijf een hele mooie tokkelbaan geschonken. En voor de kinderen van de jeugdcarnaval van het Moesland was er een hele mooie gevulde schminkkoffer compleet met 3 verlichte spiegels. Jeugdcarnaval Schaijk is daar enorm blij mee en zij hebben de firma op het jeugd 11-11 bal bedankt hiervoor: Kanjers!!!