55 Jaar Moesland

Landerd-TV zendt start nieuw carnavalsseizoen uit

Landerd-TV zendt zondag 18 en maandag 19 november een verslag van de start van het nieuwe carnavalsseizoen uit. Het nieuwe carnavalsjaar wordt traditiegetrouw op 11 november geopend.

In de uitzending zijn verslagen te zien van de installatie van de nieuwe jeugdhoogheden uit alle drie de kernen. Alleen in Zeeland werd dit jaar een nieuw prinsenpaar onthuld, de paren uit Reek en Schaijk blijven nog een carnavalsseizoen.

11-11-Bal
Tijdens het 11-11 bal in Schaijk werd het startschot gegeven voor het jubileumjaar. Dit jaar viert het Moesland haar 55e verjaardag.

De uitzending, die helemaal in het teken staat van carnaval, is zondag 18 november en maandag 19 november om 12, 18, 20 en 22 uur te zien. Dinsdag tot en met vrijdag wordt de uitzending om 19 en 22 uur herhaald.