Gratis mp3 WC Experience

Gratis mp3 WC Experience

Iets gratis in deze tijden van crisis? Jazeker, rock & lolband WC Experience geeft gratis muziek weg.

Jawohl! We scheppen er al even over op en we plagen jullie al even met Duitse berichten, maar nu is het dan zover!!!!! Hij is klaar, en nog mooier: Hij is niet alleen prachtig gelukt, hij is ook nog eens HELEMAAL gratis!!!! Voor iedereen te downloaden!

In het diepste geheim werd er in de studio al 2 jaar vergaderd en overlegd, maar veel verder dan dat leek ’t maar niet te komen: Het idee was om ’n Duitse versie van Maag ik hier Rooke?! op te nemen. René schakelde de hulp in van zijn ex-collega Egon Storm, die een opzet maakte in de vertaling van Darf ich hier rauchen. Ook zocht hij contact met ’n muzikante waarmee hij jaren in een drumfanfare had gespeeld Ulrike Steppberger. Ook zij beloofde mee te werken om ’n fatsoenlijke vertaling zo op papier te krijgen dat ’t allemaal ook nog te zingen en te verstaan was. Zo ver is het echter nooit gekomen, want al voor die tijd kwam er hulp uit onverwachte hoek: De uit Oosterhout afkomstige Gijs Kaulingfreks, getrouwd met Ulla en sinds enkele jaren woonachting in Duitsland! Hij zou er ook wel ‘ns even overheen lezen! Binnen enkele weken hadden we de aangepaste vertaling van Egon en Gijs retour en konden we aan de slag!

Blazers
We zochten de hulp van 3 geweldige blazers te weten: Johan Keizers, Rowalt Kannekens en Mark Stroop. Zij speelden op ’n snikhete zomeravond de door René v Rooij geschreven blazersarrangementen in, gevolgd door de zang van Patrick Marcelissen en René. Deze versie werd gemixed en naar Gijs gestuurd voor op- en of aanmerkingen. Uiteraard liet de Deutsche sprache wel wat te wensen over, maar daar kwam een mail retour met verkeerd uitgesproken woorden, verkeerd uitgelegde lettergrepen voorzien van een gele markering én en nieuwe betere suggestie. Danke Frau Ulla Kaulingfreks! Afgelopen woensdagavond was ’t zover en werden de verbeteringen doorgevoerd in de studio van WC Experience.

Oktoberfest
We hebben ons echter wél enige dichtersvrijheid toebedeeld, dus wellicht dat ’t voor ’n rasechte Duitser niet om aan te horen is. Het zij zo. Wij benne er in ieder geval hartstikke trots op dat ie klaar is, en daarom met ’t oog op het komende OKTOBERFEST in München (waar ’t rookverbod ook al jaren geldt helaas) hier gratis voor al onze fans:

Darf ich hier rauchen? (Rechtermuisknop, opslaan als:)

Trek ‘m binnen en verstuur ‘m naar al je vrienden!!! Zegt ’t voort zegt ’t voort. GRATIS MENSE! Haal neder, load down, lade runter etc! etc!

Egon Storm, Ulrike Steppberger, Gijs Kaulingfreks, Ulla Kaulingfreks, Johan Keizer, Rowalt Kannekens en Mark Stroop, erschrecklich bedaankt!